Малєєва (Карпенко) Ганна Леонідівна

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз відображається 1 - 9 з 9
  • Документ
    Юрисдикція енергетичної митниці України
    (ВД "Гельветика", 2019) Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Г. Л.; Карпенко, Анна Леонидовна; Karpenko, Hanna L.
  • Документ
    Адміністрування митних платежів : навчально-методичний посібник
    (Чернівці, 2018) Батанова, Л. О.; Батанова, Людмила Олександрівна; Batanova, Liudmyla O.; Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Г. Л.; Karpenko, Hanna L.; Коваль, Наталія Олексіївна; Коваль, Н. О.; Koval, Natalia O.
    Навчально-методичний посібник містить навчально-методичні матеріали з навчальної дисципліни «Адміністрування митних платежів»: структуру навчальної дисципліни, тематичний план, робоча програма курсу, практичні завдання, теми рефератів, питання на іспит, рекомендована література та нормативно-правові акти, які дозволять студентам краще засвоїти, закріпити та систематизувати вивчений матеріал. Навчально-методичний посібник «Адміністрування митних платежів» надасть глибокі знання сутності та значення митному оподаткуванню та адмініструванням митних платежів, що справляються при переміщенні товарів через митний кордон України тощо. Надасть можливість вивчити поняття, форми та ознаки адміністрування митних платежів, суб’єкти, об'єкти та база митного оподаткування, порядок справляння митних платежів та контролю за їх справлянням, розглянути порядок притягнення до відповідальності за порушення у сфері митного оподаткування та судову практику вирішення спорів, пов'язаних із адмініструванням митних платежів тощо. Навчально-методичний посібник буде корисним студеніам юридичних та економічних вузів, вивчаючих дисципліни «Адміністрування митних платежів», «Митне право»; магістрам, аспірантам, викладачам, науковим співробітникам. Питання, що розглянуті у посібнику можуть бути корисними для посадових осіб органів доходів і зборів, уповноважених на здійснення адміністрування митних платежів, а також усіх, хто цікавиться питаннями митного оподаткування.
  • Документ
    Правове регулювання та особливості процедури оскарження у сфері митної справи України
    (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022) Малєєва, Ганна Леонідівна; Малєєва, Г. Л.; Малеева, Анна Леонидовна; Malieieva, Hanna L.
  • Документ
    Митне право Європейського Союзу : навчально-методичний посібник
    (Одеса : Фенікс, 2020) Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Г. Л.; Karpenko, Hanna L.; Коваль, Наталія Олексіївна; Коваль, Н. О.; Koval, Natalia O.; Панфілова, Ольга Євгенівна; Panfilova, Olha Ye.; Панфілова, О. Є.
  • Документ
    Особливості митної юрисдикції
    (Одеса : Гельветика, 2020) Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Г. Л.; Карпенко, Анна Леонидовна; Karpenko, Hanna L.
  • Документ
    Проблеми інформаційного обміну між органами доходів і зборів та іншими державними органами при передачі інформації за допомогою електронних засобів
    (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018) Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Анна Леонидовна; Karpenko, Hanna L.
  • Документ
    Організаційно-правовий механізм митних експертиз
    (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2017) Карпенко, Анна Леонидовна; Карпенко, Ганна Леонідівна; Karpenko, Hanna L.
    Стаття присвячена висвітленню основних положень експертизи та висновка експерта в митній справі, а також особливостям та порядку призначення експертизи, одержання проб та зразків для проведення експертизи. Експертиза призначається, якщо для з’ясування питань, що виникають у справі про порушення митних правил, виникла потреба у спеціальних знаннях з окремих галузей науки, техніки, мистецтва, релігії тощо. Зазначена експертиза не є судовою експертизою.
  • Документ
    Застосування підходу державно-приватного партнерства у процесі створення "єдиного вікна" та системи портового співтовариства в Україні
    (Одеса : Юридична література, 2016-05-20) Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Анна Леонидовна; Karpenko, Hanna L.
  • Документ
    Експертиза в митній справі: організаційно-правовий аспект
    (2007) Карпенко, Ганна Леонідівна; Карпенко, Анна Леонидовна; Karpenko, Anna L.; Додін Євген Васильович
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право. – Одеська національна юридична академія, Одеса, 2007. Дисертація є першим в Україні комплексним дослідженням правової природи та змісту інституту експертизи в митній справі. Визначено поняття та правові основи здійснення митної справи в Україні. Розкрито зміст понять “спеціальні знання в митній справі” та “експертиза в митній справі”. Розглянуто особливості проведення експертиз у митній справі. Охарактеризовано правовий статус експертних установ та експертів у митній справі. Подано класифікацію експертиз, які застосовуються в митній справі. З урахуванням комплексного аналізу правоохоронної та правозастосовної діяльності митних органів наведено пропозиції щодо вдосконалення законодавства України, яке регулює організацію та проведення експертизи в митній справі.