Дронов Владислав Юрійович

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз відображається 1 - 13 з 13
  • Документ
    Політичні концепції формування та реалізації міжнародних відносин : Навчально-методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
    (НУ «Одеська юридична академія» : Одеса, 2024) Дронов Владислав Юрійович; Мамонтова Елла Вікторівна
    Навчально-методичний посібник містить тематичний план дисципліни, короткий зміст лекцій, питання до практичних занять, рекомендовану літературу за темами та до курсу в цілому, завдання для самостійної роботи, питання для підготовки до екзамену. У виданні висвітлено питання, пов’язані з теорією міжнародних відносин, надано понятійно-категоріальний апарат курсу, простежено особливості міжнародних відносин у різні періоди, розглянуто основні геополітичні концепції світоустрою як у історичній ретроспективі, так і в умовах сучасного світового політичного процесу, досліджено основних учасників міжнародних відносин, їхні характеристики та роль, розглянуто мирне співіснування, міжнародну співпрацю, міжнародну безпеку, зокрема наявні загрози, міжнародні конфлікти, глобальні проблеми людства та шляхи їх вирішення. Окрему увагу приділено місцю України у світі, її зовнішній політиці. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія».
  • Документ
    Захист прав людини в сучасному міжнародному та європейському праві : навч.-метод. посібник
    (Одеса : Фенікс, 2023) Бехруз, Хашматулла Набійович; Гриб, Анна Миколаївна; Гребенюк, Дмитро Олегович; Дронов, Владислав Юрьевич; Мануїлова, Катерина Вікторівна; Федорова, Тетяна Сергіївна; Харитонов, Роман Феликсович
    У навчально-методичному посібнику викладено основні питання захисту прав людини в сучасному міжнародному та європейському праві, розкрито зміст тематики дисципліни з посиланнями на літературу, наведено перелік питань до заліку. Призначено для здобувачі вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 293 «Міжнародне право» Національного університету «Одеська юридична академія».
  • Документ
    Світова політика та міжнародні комунікації. Методичні вказівки
    (Видавець Кошовий Б.-П.О., 2023) Дронов, Владислав Юрійович; Dronov, Vladyslav
    Методичні вказівки містять тематичний план дисциплін, питання до практичних занять, рекомендовану літературу за темами та до курсу в цілому, завдання для самостійної роботи, питання для підготовки до заліку. У виданні висвітлено питання, пов'язані з теорією світової політики та міжнародних комунікацій, понятійно-категоріальний апарат, досліджено основних учасників міжнародних відносин та міжнародної масової комунікації та їхній інформаційний потенціал, лідерство в світовій політиці, розглянуто міжнародну співпрацю та міжнародні комунікації, дипломатію, інформаційну та професійну етику.
  • Документ
    Екологічна інформація як вид інформації у національному та міжнародному праві: право на доступ
    (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Dronov, Vladyslav Yu.
  • Документ
    Міжнародне право та євроінтеграційні перспективи України: сучасні виклики : колективна монографія
    (Одеса, 2023) Бехруз, Хашматулла Набієвич; Бехруз, Х. Н.; Bekhruz, Khashmatulla N.; Аракелян, Мінас Рамзесович; Аракелян, М. Р.; Arakelian, Minas R.; Андрейченко, Світлана Сергіївна; Andreichenko, Svitlana S.; Андрейченко, С. С.; Мануїлова, Катерина Вікторівна; Мануїлова, К. В.; Manuilova, Kateryna V.; Федорова, Тетяна Сергіївна; Fedorova, Tetiana S.; Харитонов, Роман Феліксович; Kharytonov, Roman F.; Дронов, Владислав Юрійович; Dronov, Vladyslav Yu.; Войтович, Павло Петрович; Гриб, Ганна Миколаївна; Hryb, Anna M.; Гребенюк, Дмитро Олегович; Hrebeniuk, Dmytro O.; Канєнберг-Сандул, Оксана Костянтинівна; Kanienberh-Sandul, Oksana K.; Жебровська, Кристина Артаківна; Riaboshapchenko, Anastasiia O.; Рябошапченко, Анастасія Олександрівна; Bozkurt, Kutluhan; Кутлуган, Бозкурт; Акіменко, Юлія Юріївна; Akimenko, Yuliia Yu.; Бєлогубова, Оксана Олександрівна; Bielohubova, Oksana O.; Цибульська, Ольга Юріївна; Tsybulska, Olha Yu.
  • Документ
    Роль права на доступ до інформації у сучасних міжнародних відносинах
    (Одеса, 2022) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Dronov, Vladyslav Yu.
  • Документ
    Міжнародні відносини та світова політика : навчально-методичний посібник
    (Одеса : Фенікс, 2022) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Dronov, Vladyslav Yu.
    Навчально-методичний посібник містить тематичний план дисципліни, короткий зміст лекцій, питання до практичних занять, рекомендовану літературу за темами та до курсу в цілому, завдання для самостійної роботи, питання для підготовки до заліку та екзамену. У виданні висвітлено питання, пов’язані з теорією міжнародних відносин та світової політики, понятійно-категоріальний апарат, розглянуто основні теорії міжнародних відносин, особливості міжнародних відносин у різні періоди, досліджено основних учасників міжнародних відносин, їхні характеристики та роль, розглянуто мирне співіснування, міжнародна співпраця, міжнародна безпека, зокрема наявні загрози, міжнародні конфлікти, глобальні проблеми людства та шляхи їх вирішення. Окрему увагу приділено місцю України у світі, її зовнішній політиці. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія», які вивчають дисципліну «Міжнародні відносини та світова політика».
  • Документ
    Нові функції сучасної держави
    (ВД "Гельветика", 2019) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Дронов, Владислав Юрьевич; Dronov, Vladyslav Yu.
  • Документ
    Правове регулювання вступу до закладів вищої освіти в Україні
    (ПП "Фенікс", 2019) Дронов, В. Ю.; Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, Владислав Юрьевич; Dronov, Vladyslav Yu.
  • Документ
    Definition of information in science and law
    (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Дронов, Владислав Юрьевич; Dronov, Vladyslav Yu.
  • Документ
    Основи міжнародно-правових стандартів прав людини : навчально-методичний посібник
    (Херсон : Гельветика, 2019) Бігняк, Олександр Валентинович; Bihniak, Oleksandr V.; Бігняк, О. В.; Акіменко, Ю. Ю.; Акіменко, Юлія Юріївна; Akimenko, Yuliia Yu.; Бєлогубова, О. О.; Бєлогубова, Оксана Олександрівна; Bielohubova, Oksana O.; Мануїлова, К. В.; Мануїлова, Катерина Вікторівна; Manuilova, Kateryna V.; Гриб, Г. М.; Гриб, Ганна Миколаївна; Hryb, Hanna M.; Грушко, М. В.; Грушко, Мальвіна Валеріївна; Hrushko, Malvina V.; Дронов, В. Ю.; Дронов, Владислав Юрійович; Dronov, Vladyslav Yu.; Жебровська, К. А.; Жебровська, Кристина Артаківна; Zhebrovska, Krystyna A.; Канєнберг-Сандул, О. К.; Kanienberh-Sandul, Oksana K.; Канєнберг-Сандул, О. К.; Рябошапченко, А. О.; Рябошапченко, Анастасія Олександрівна; Riaboshapchenko, Anastasiia O.; Федорова, Т. С.; Федорова, Тетяна Сергіївна; Fedorova, Tetiana S.
    У навчально-методичному посібнику викладені основні питання міжнародно-правових стандартів прав людини, розкрито зміст тематики дисципліни з посиланнями на літературу та наведений перелік питань до заліку. Навчально-методичний посібник призначений для студентів 1 курсу денної та заочної форми навчання Національного університету «Одеська юридична академія».
  • Документ
    Прозорість та відкритість як вихідні засади реалізації освітньої функції сучасної держави: теорія та законодавче регулювання
    (Чернівці : Нац. ун-т "Одес. юрид. акад.", 2017) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Дронов, Владислав Юрьевич; Dronov, Vladyslav Yu.
    В статті досліджується формування та розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів з метою з’ясування, чи додержуються в цьому процесі принципи прозорості та відкритості. Розглянуто критерії формування та розміщення державного замовлення, доступ до інформації про нього та відповідність вимогам Закону України «Про публічні закупівлі».
  • Документ
    Правове регулювання вступу до закладів вищої освіти в Україні та Республіці Білорусь: порівняльно-правовий аналіз
    (Одеса : Фенікс, 2019) Дронов, Владислав Юрійович; Дронов, В. Ю.; Дронов, Владислав Юрьевич; Dronov, Vladyslav Yu.