Гура Володимир Ігоревич

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз відображається 1 - 5 з 5
  • Документ
    Операційні системи : Навчально-методичний посібник
    (Одеса : Фенікс, 2023) Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Гура, Володимир Ігоревич; Гура, В. І.; Толокнов, Анатолій Арнольдович; Толокнов, А. А.
    Навчально-методичний посібник містить: теоретичний і практичний матеріал з основ побудови, функціонування та конфігурації сучасних операційних систем; завдання до лабораторних і самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Розглянуто основні методи і програмні засоби діагностики, обслуговування та експлуатації операційних систем. Навчально-методичний посібник призначений для студентів з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Операційні системи».
  • Документ
    Практичне застосування технологій інтернету речей для дистанційного моніторингу температурного режиму харчових продуктів
    (Одеса : Бондаренко М. О., 2023) Гура, Володимир Ігоревич; Лановський, М. О.
    У статті розглядається розроблена автором система моніторингу складських приміщень та холодильних вітрин продуктового магазину, яка ґрунтується на технологіях Інтернету речей. Ця система дає змогу дистанційно відстежувати температуру та стан холодильного обладнання, що допомагає запобігати псуванню харчових продуктів. Саме через псування продовольчих товарів та їх вилучення через порушення умов зберігання продуктові ритейлери зазнають значних фінансових збитків.
  • Документ
    Комп‘ютерна схемотехніка та архітектура комп‘ютерів : навч. посібник
    (Одеса : Фенікс, 2022) Задерейко, О. В.; Логінова, Н. І.; Трофименко, О. Г.; Манаков, С. Ю.; Толокнов, А. А.; Гура, В. І.
    Розглянуто основні принципи схематичної побудови основних вузлів персонального комп’ютера, що формують багаторівневу структурну організацію комп’ютерних систем. Призначено для підготовки до лекційних занять і практичних робіт, які виконуються в межах навчальної дисципліни, присвяченої вивченню фундаментальних основ комп’ютерної схемотехніки та архітектури комп’ютерів майбутніми ІТ-спеціалістами.
  • Документ
    Комп‘ютерна схемотехніка та архітектура комп‘ютерів : навч.-метод. посібник
    (Одеса, 2022) Задерейко, Олександр Владиславович; Логінова, Наталія Іванівна; Трофименко, Олена Григорівна; Манаков, Сергій Юрийович; Толокнов, Анатолій Арнольдович; Гура, Володимир Ігоревич
    Навчально-методичний посібник призначено для підготовки до лабораторних і самостійних робіт, які виконуються в межах навчальної дисципліни, присвяченої вивченню фундаментальних основ комп‘ютерної схемотехніки та архітектури комп‘ютерів майбутніми ІТ-спеціалістами.
  • Документ
    Компʼютерна схемотехніка та архітектура компʼютерів: навчально-методичний посібник
    (Одеса, 2020) Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Задерейко, Александр Владиславович; Zadereyko, Olexandr V.; Логінова, Наталія Іванівна; Логінова, Н. І.; Логинова, Наталия Ивановна; Loginova, Nataliia I.; Трофименко, Олена Григорівна; Трофименко, О. Г.; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofymenko, Olena H.; Троянський, Олександр Вячеславович; Троянський, О. В.; Троянский, Александр Вячеславович; Troianskyi, Oleksandr V.; Гура, Володимир Ігорович; Гура, В. І.; Гура, Владимир Игоревич; Hura, Volodymyr I.
    Посібник призначено для підготовки до лабораторних і самостійних робіт, які виконуються в межах навчальної дисципліни, присвяченої вивченню фундаментальних основ функціонування і проектування компʼютерної техніки. Наведено завдання до десяти лабораторних занять і десяти самостійних робіт, які дозволяють усвідомити принципи функціонування базових складових компʼютерної техніки із застосуванням програмного середовища для цифрового моделювання. Завдання містять теоретичні відомості з детальним описом матеріалу та контрольні запитання, відповіді на які сприятимуть систематизації та закріпленню набутих знань з основ компʼютерної схемотехніки та архітектури компʼютерів у майбутніх ІТ-спеціалістів.