Громовенко Вікторія Володимирівна

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз відображається 1 - 1 з 1
  • Документ
    Навчально-методичні рекомендації з дисципліни «Іноземна мова» (за професійним спрямуванням) для самостійної роботи здобувачів спеціальності «Правоохоронна діяльність»
    (Видавничий дім «Гельветика», 2023) Громовенко, Вікторія Володимирівна; Громовенко,  В. В.; Березінська, Олена Володимирівна; Березінська, О. В.
    Навчально-методичні рекомендації з курсу «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з виконання завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету які навчаються в за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Вивчення дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» допоможе студентам отримати необхідні комунікативні спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навички практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами та бути спроможними оволодіти новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела.