*** Навчально-методичні комплекси кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу : - Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма "Ресторанні технології". Перший (бакалаврський) рівень.
Постійний URI для цього зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Організація командної роботи", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Організація командної роботи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Харенко Д. О. 2. Харенко Д. О. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Організація командної роботи» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 14 с. 3. Харенко Д. О. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація командної роботи» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 14 с. 4. Харенко Д. О. Конспект лекцій з дисципліни «Організація командної роботи» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 19 с. 5. Робоча програма Організація командної роботи.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Event- технології" , зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Event-технології Харенко Д. О. 2. Харенко Д. О. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Event-технології» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 3. Харенко Д. О. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація командної роботи» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 14 с. 4. Харенко Д. О. Конспект лекцій з дисципліни «Event-технології» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 31 с. 5. Робоча програма Event - технології.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Енологія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Енологія Осипова Л. А. 2. Осипова Л. А. Енологія : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 76 с. 3. Робоча програма Енологія Осипова Л. А.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Гастрономічний туризм", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Гастрономічний туризм. Дишкантюк О. В., Власюк К. В. 2. Дишкантюк О. В. Гастрономічний туризм : підручник / О. В. Дишкантюк, К. В. Власюк. – Одеса : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 136 с. 3. Робоча програма Гастрономічний туризм. Дишкантюк О. В., Власюк К. В.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Сомельє", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Сомельє. Осипова Л. А. 2. Осипова Л. А. Сомельє : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 63 с. 3. Робоча програма Сомельє. Осипова Л. А.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні та комунікаційні технології", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Інформаційні та комунікаційні технології. Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Григор’єва Тетяна Ігорівна Інформаційні та комунікаційні технології : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 38 с. 3. Робоча програма Інформаційні та комунікаційні технології. Григор’єва Тетяна Ігорівна.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Digital-технології", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Digital-технології. Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Григор’єва Тетяна Ігорівна Digital-технології : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 101 с. 3. Робоча програма Digital-технології. Григор’єва Тетяна Ігорівна. 4. Питання до екзамену.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Проектування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус. Харенко Дмитро Олександрович. 2. Проєктування : метод. реком. до практичних робіт для здобув. спеціальності 181 «Харчові технології» [Електронне видання] / Д. О. Харенко. Одес а: МГУ, 2024. 30 с. 3. Проєктування : метод. реком. для самостійних робіт для здобув. спеціальності 181 «Харчові технології» [Електронне видання] /Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 20 с. 4. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Проєктування» : для студентів спеціальності 181. «Харчові технології» [Електронне видання] / Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 40 с. 5. Питання до іспиту. 6. Тести. 7. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Автоматизоване проектування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Автоматизоване проектування. Харенко Дмитро Олександрович. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Автоматизоване проектування» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 38 с. 3. Питання до заліку. 4. Тематика та питання до самостійної підготовки та індивідуальних завдань. 5. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Процеси та апарати", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Процеси та апарати. Безбах Ігор Віталійович, Харенко Дмитро Олександрович. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 3. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 6 с. 4. Конспект лекцій з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 30 с. 5. Питання до іспиту. 6. Тестові завдання. 7. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Охорона праці та безпека життєдіяльності", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Харенко Дмитро Олександрович, Безбах Ігор Віталійович. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни « Охорона праці та безпека життєдіяльності» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко, І. В. Безбах. Одеса : МГУ, 2024. 20 с. 3. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни « Охорона праці та безпека життєдіяльності» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко, І. В. Безбах. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 4. Опорний конспект лекцій. 5. Питання до іспиту. 6. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Організація ресторанного господарства О. В. Дишкантюк, Ольга Кіфа. 2. Дишкантюк О. В. Організація ресторанного господарства. Практикум : навч. посіб. Одеса, 2024. – 230 с. 3. Питання до модулів. 4. Робоча програма Організація ресторанного господарства.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Кондитерське та пекарське мистецтво", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Кондитерське та пекарське мистецтво Дишкантюк Оксана Володимирівна. 2. Дишкантюк Оксана Володимирівна Кондитерське та пекарське мистецтво: Навчальний посібник [Електронне видання] / Факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 90 с. 3. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Мікробіологія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Мікробіологія. Русакова Марія Юріївна. 2. Дишкантюк Оксана Володимирівна Мікробіологія : Навчальний посібник [Електронне видання] / Факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 52 с. 3. Питання на екзамен. 4. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Традиційні справи регіонів України", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Традиційні страви регіонів України Марковська А. В. 2. Опорний конспект лекцій Традиційні страви регіонів України. 3. Індивідуальне завдання. 4. Питання до заліку. 5. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Барна справа", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Барна справа Марковська Анастасія Валеріївна. 2. Барна справа : навчальний посібник. Одеса : МГУ, 2024. 29 с. 3. Конспект лекцій Барна справа. 4. Робоча програма Барна справа Марковська А. В.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Устаткування закладів ресторанного господарства", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Устаткування закладів ресторанного господарства Безбах Ігор Віталійович, Харенко Дмитро Олександрович. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса: МГУ, 2024. 16 с. 3. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса: МГУ, 2024. 15 с. 4. Конспект лекцій з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О., Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 21 с. 5. Питання до іспиту. 6. Тести. 7. Робоча програма.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Процеси та апарати харчових виробництв Безбах Ігор Віталійович, Харенко Дмитро Олександрович. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 3. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 6 с. 4. Конспект лекцій з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 30 с. 5. Питання до іспиту. 6. Тестові завдання.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Start- up", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус Start-up Дишкантюк Оксана Володимирівна. 2. Робоча програма Start-up Дишкантюк Оксана Володимирівна. 3. Дишкантюк Оксана Володимирівна START-UP : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 56 с.Документ Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "НАССР", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)Комплекс включає: 1. Силабус HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Власюк Карина Вікторівна. 2. Робоча програма HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Власюк Карина Вікторівна. 3. Власюк Карина Вікторівна. НАССР : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 75 с.