Економіко-правові проблеми реформування портового господарства в Україні - Подцерковний, О. П.; Подцерковный, О. П.; Podtserkovnyi, O. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті аналізуються проблеми реформування портової галузі із погляду вдосконалення господарського законодавства. Критиці піддане реформування портів поза вироблення сучасної стратегії розвитку морегосподарського комплексу. Відстоюється необхідність збереження самостійності морських портів.
Подцерковний О. П. Економіко-правові проблеми реформування портового господарства в Україні / О. П. Подцерковний // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 405-411.
Keywords: реформування портової галузі; морські порти; морегосподарський комплекс; господарське законодавство; реформирование портовой отрасли; морские порты; морехозяйственный комплекс; хозяйственное законодательство; reform of the port industry; sea ports; economic marine complex; economic legislation