Система безоплатної правової допомоги в Україні - Кузьмінська, О. Ю. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті викладено аспекти розвитку вітчизняної системи безоплатної правової допомоги як інституції, а також розкрито адміністративно-правову структуру системи.
Кузьмінська О. Ю. Система безоплатної правової допомоги в Україні / О. Ю. Кузьмінська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 47-49.
Keywords: безоплатна правова допомога; Координаційний центр; регіональний центр; місцевий центр; бюро правової допомоги