Нелегальна міжнародна міграція: причини та небезпека - Звьоздная, Т. М.; Звездная, Т. Н.; Zvyozdnaya, T. N. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджується виникнення міграції як явища, визначаються причини, які сприяють нелегальній міграції, висвітлюється її небезпека, оскільки розуміння причин виникнення та закономірностей розвитку нелегальної міграції дає можливість побудувати в цій сфері таку політику, котра б максимально відповідала державним інтересам.
Звьоздная Т. М. Нелегальна міжнародна міграція: причини та небезпека / Т. М. Звьоздная // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 179-184.
Keywords: нелегальна міграція; поширені причини; дестабілізація; фактори; нелегальная миграция; распространенные причины; дестабилизация; illegal migration; widespread reasons; destabilization; factors