Особливості реалізації права постійного землекористування - Помаз, Юлія Анатоліївна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена дослідженню правового інституту постійного користування земельними ділянками, проаналізовано сутність та характер постійного землекористування, з'ясовані переваги і недоліки даного правового титулу.
Помаз Ю. А. Особливості реалізації права постійного землекористування / Ю. А. Помаз // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 149-151.
Keywords: право постійного землекористування; право власності; об'єкти; суб'єкти; Земельний кодекс України