Суб'єкт злочину ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані - Зубець, Ю. Г. (Одеса, 2018)
У статті проведено дослідження спеціально криміналогічних заходів попередження злочинів у виді залишення в небезпеці або ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя становищі, з урахуваням динамічних зміну житті українського суспільства.
Зубець Ю. Г. Суб'єкт злочину ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані / Ю. Г. Зубець // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 219-221.
Keywords: попередження; залишення в небезпеці; ненадання допомоги; інформування; ст. 135, 136 Кримінального кодексу України