Поняття й особливості академічного плагіату - Харитонова, Олена Іванівна; Харитонова, Елена Ивановна; Kharitonova, E. I.; Ульянова, Г. О.; Ульянова, Г. А.; Ulianova, G. A. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено висвітленню ознак академічного плагіату. Розкрито поняття й осо¬бливості академічного плагіату, визначено суб'єктів, які його допускають, способи вчинен¬ня й наслідки виявлення в наукових роботах.
Харитонова О. І. , Ульянова Г. О. Поняття й особливості академічного плагіату / О. І. Харитонова, Г. О. Ульянова // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 146-153.
Keywords: плагіат; академічний плагіат; відтворення твору; опублікований текст; плагиат; академический плагиат; воспроизведение произведения; опубликованный текст; plagiarism; academic plagiarism; reproduction of a work; published text