Поняття реалізації права з позицій діалектичної полярності природного і позитивного права - Попадинець, М. І.; Попадинец, М. И.; Popadynets, M. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена висвітленню поняття реалізації права з позицій діалектичної полярності природного і позитивного права. Акцентується увага на проблемі співвідношення природного і позитивного права – права і закону, що є однією із методологічних проблем вітчизняної філософії права.
Попадинець М. І. Поняття реалізації права з позицій діалектичної полярності природного і позитивного права / М. І. Попадинець // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 53-59.
Keywords: право; закон; реалізація права; природне право; позитивне право; праворозуміння; реализация права; естественное право; позитивное право; правопонимание; law; right; implementation of law; natural law; positive law; legal thinking