Основні компоненти кадрового забезпечення прокурорської діяльності - Подкопаєв, С. В.; Подкопаев, С. В.; Podkopaev, S. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено аналізу правової основи основних компонентів кадрового забезпечення прокурорської діяльності в Україні та практики її реалізації.
Подкопаєв С. В. Основні компоненти кадрового забезпечення прокурорської діяльності / С. В. Подкопаєв // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 380-392.
Keywords: прокуратура; прокурорська діяльність; кадрове забезпечення; відомча нормативна база; прокурорская деятельность; кадровое обеспечение; ведомственная нормативная база; procuracy; procuracy activity; human resourcing; departmental normative basis