Теоретичні аспекти кримінальної юриспруденції : монографія - Ківалов, С. В.; Туляков, В. О.; Полянський, Є. Ю.; Балобанова, Д. О.; Березовська, Н. Д.; Бойченко, В. П.; Вечерова, Є. М.; Горбачова, І. М.; Дмитрук, М. М; Iскендеров, Ф. Ш.; Коломієць, Ю. Ю.; Макаренко, А. С.; et al. (Одеса : Юридична література, 2016)
В монографії висвітлюються актуальні питання сучасного кримінального права України та інших країн, розвиток науки та закономірності практики у сфері теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування. Книга розрахована на науковців та практичних працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, а також на всіх тих, хто цікавиться проблемами сучасної кримінальної юриспруденції. The monograph covers topical issues of modern criminal law of Ukraine and other countries, the development of science and patterns of practice in the field of the theory of criminal lawmaking and law enforcement practice. The book is intended for scientists and practitioners, teachers, doctoral candidates, postgraduate students, students of higher educational institutions, as well as all those who are interested in the problems of modern criminal jurisprudence.
Теоретичні аспекти кримінальної юриспруденції : монографія / Ківалов, С. В. та ін. ; гол. ред.: С. В. Ківалов, В. О. Туляков ; НУ "ОЮА". — Одеса : Юридична література, 2016. — 328 с. — Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30468
Keywords: кримінальне право; кримінальна юриспруденція; кримінальна законотворчість; загальна частина кримінального права; кримінальна політика; criminal law; criminal jurisprudence; criminal lawmaking; general part of criminal law; criminal policy