Правове регулювання антикорупційної суб’єктності надавачів публічних послуг - Негара, Олена Віталіївна; Негара, О. В.; Nehara, Olena V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Дослідження правового регулювання антикорупційної суб’єктності надавачів публічних послуг зумовлено потребою забезпечення прозорості та доброчесності їх діяльності, здійснення ефективного контролю за ними, виявлення прогалин у законодавстві та вдосконалення правових механізмів запобігання корупції у сфері публічного адміністрування. Необхідне проведення належного системного аналізу нормативно-правових актів, якими врегульовано питання діяльності кожного окремого виду надавачів публічних послуг.
Негара О. В. Правове регулювання антикорупційної суб’єктності надавачів публічних послуг. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.). Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 82-85. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32991
Keywords: антикорупційна політика; антикорупційна суб’єктність; надавачі публічних послуг; запобігання корупції; антикорупційні обмеження; заходи запобігання корупції; anti-corruption policy; anti-corruption subjectivity; public service providers; corruption prevention; anti-corruption restrictions; corruption prevention measures