Публічна служба - Біла-Тіунова, Любов Романівна; Била-Тиунова, Любовь Романовна; Bila-Tiunova, Lyubov; Корнута, Людмила Михайлівна; Корнута, Людмила Михайловна; Kornuta, Ludmila М.; Даниленко, Юлія Сергіївна; Даниленко, Юлия Сергеевна; Danylenko, Yuliia S.; Васильківська, Вікторія Владиславівна; Васильковская, Виктория Владиславовна; Vasylkivska, Viktoriia V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання)
Біла-Тіунова Л. Р. Публічна служба: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання) / Л. Р. Біла-Тіунова, Л. М. Корнута, Ю. С. Даниленко, В. В. Васильківська. - Одеса : Фенікс, 2019. - 88 с.
Keywords: публічна служба; публічне управління; адміністративне право; публічні послуги; публичная служба; публичное управление; административное право; публичные услуги; public service; public administration; administrative law; public services