Постмодерністська природа художнього гіпертексту - Доскоч, І. О.; Доскоч, И. О.; Doskoch, I. О. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті розглянуто новітню форму комунікації автора з читачем — художній гіпертекст. Визначено перехід тексту з друкованого носія в електронне середовище, що ознаменовує початок постмодерністської епохи в комунікаційному дискурсі. Виокремлені особливості функціонування художнього гіпертексту порівняно з базовими характеристиками комунікативно орієнтованого тексту друкованого носія.
Доскоч І. О. Постмодерністська природа художнього гіпертексту / І. О. Доскоч // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 40-42.
Keywords: гіпертекст; художній гіпертекст; постмодернізм; друкований текст; гипертекст; художественный гипертекст; постмодернизм; печатный текст; hypertext; fictional hypertext; postmodernism; printed text