Проблеми забезпечення ефективного використання державних коштів: господарсько-правовий аспект - Петруненко, Ярослав Вікторович; Петруненко, Я. В.; Петруненко, Ярослав Викторович; Petrunenko, Yaroslav V.; Petrunenko, Iaroslav V. (Київ : Видавництво Ліра-К, 2019)
Монографію присвячено концептуальним засадам господарсько-правових засобів забезпечення ефективного використання державних коштів. Здійснено комплексний системний аналіз актуальних теоретико-правових, організаційних, методологічних і практичних аспектів проблеми забезпечення ефективного використання державних коштів саме за допомогою господарсько-правових засобів з метою забезпечення правового господарського порядку в Україні та успішних соціально-економічних перетворень. У роботі викладено новий підхід до визначення поняття та видового розмаїття господарсько-правових засобів забезпечення ефективного використання державних коштів, окреслено порядок їх застосування, а також охарактеризовано дію прямих і непрямих таких засобів в окремих сферах господарської діяльності та здійснено спробу сформулювати пропозиції і рекомендації з удосконалення відповідного законодавства, у тому числі з урахуванням позитивного зарубіжного досвіду у цій сфері. Книга розрахована на наукових та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти і наукових установ юридичного та економічного спрямування, здобувачів вищої освіти, аспірантів і докторантів, практичних працівників судових та правоохоронних органів, посадових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування, спеціалістів-практиків, фахівців сфери економічного розвитку, а також усіх, кому цікава досліджувана проблематика.
Петруненко Я. В. Проблеми забезпечення ефективного використання державних коштів: господарсько-правовий аспект : монографія / Я. В. Петруненко. - Київ : Видавництво Ліра-К, 2019. - 416 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE