Сучасні інформаційні технології : навч.-метод. посіб. - Чанишев, Р. І.; Чанишев, Рашид Ібрагімович (Одеса : Фенікс, 2026)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань C «Соціальні науки, журналістика та інформація» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в діяльності психолога». Містить методичні рекомендації, завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Чанишев Р. І. Сучасні інформаційні технології : навч.-метод. посіб. Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. 795 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33438
Keywords: Інформаційні технології; цифрові технології; робота з мультимедійною інформацією; психологічна інформація в електронному середовищі