Забезпечення прав людини у період епідемій: проблематика та шляхи удосконалення - Савельєва, Ганна Валеріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена аналізу обмежень прав і свобод людини й громадянина під час пандемії COVID-19. Розглянуто питання правомірності й законності впроваджених владою різних країн протиепідемічних заходів.
Савельєва Г. В. Забезпечення прав людини у період епідемій: проблематика та шляхи удосконалення / Г. В. Савельєва // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 192-195.
Keywords: права людини; COVID-19; міжнародне право; захист прав людини; обмеження прав і свобод; карантинні обмеження