Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Математичні методи в психології", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
1. Силабус навчальної дисципліни "Математичні методи в психології" Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Математичні методи в психології" Григор’єва Тетяна Ігорівна. 3. Григор’єва Т. І. Конспект лекцій з дисципліни «Математичні методи в психології» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / Григор’єва Т.І.; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 55 с. 4. Григор’єва Т. І. Конспект лекцій з дисципліни «Математичні методи в психології» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / Григор’єва Т. І.; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 55 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Математичні методи в психології", з спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29399