Особливості психологічної роботи з онкохворими дітьми в умовах воєнного часу - Овсяннікова, Я. О. (Одеса, 2022)
У статті розглядаеться теоретичне обґрунтування психологічної допомоги дітям з онкологічним захворюванням. Розглядаеться ефектівність онлайн занять для дітей, які хворіють на онкологічні захворювання, зі штатним психологом. Вплив війни на психику дитини.
Овсяннікова Я. О. Особливості психологічної роботи з онкохворими дітьми в умовах воєнного часу / Я. О. Овсяннікова // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.164-166. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: психологічна робота; діти; кризова психологія; онкологічне захворювання; онкопсихологія; психологічний супровід