Гуманізація кримінальної відповідальності за економічні злочини - Бобошко, О. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті на підставі положень чинного Кримінального кодексу України аналізується наявність стандартів гуманізму у сфері відповідальності за економічні злочини. Відзначається суперечливий характер змін кримінального законодавства в частині відповідальності за злочини у сфері економіки.
Бобошко О. М. Гуманізація кримінальної відповідальності за економічні злочини / О. М. Бобошко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.225-227.
Keywords: економічні злочини; гуманізація відповідальності; пом'якшення кримінального покарання; декриміналізація злочинів; злочини у сфері економіки