До питання визначення терміну "кібертероризм" - Задорожна, А. Ю. (Одеса, 2016)
У статті проводиться огляд феномену кібертероризму, як глобальної проблеми. Розкриваються його особливості, можливі тенденції розвитку та методи захисту.
Задорожна А. Ю., Бараненко Р. В. До питання визначення терміну "кібертероризм" / А. Ю. Задорожна, Р. В. Бараненко // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 17-20.
Keywords: тероризм; кібертероризм; кіберзлочинність; інтернет ресурси; інформаційні технології; мережева та комп'ютерна безпека