Конкретизація права в забезпеченні ієрархії нормативно-правових актів - Красюк, І. А.; Красюк, И. А.; Krasyuk, I. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Розглядається роль конкретизації права в забезпеченні ієрархії нормативно-правових актів. На прикладі структури українського законодавства доводиться, що згідно з принципом верховенства закону підзаконні нормативно-правові акти забезпечують виконання законів шляхом конкретизованого нормативного регулювання всього комплексу суспільних відносин.
Красюк І. А. Конкретизація права в забезпеченні ієрархії нормативно-правових актів / І. А. Красюк // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 127-134.
Keywords: верховенство закону; українське законодавство; конкретизація права; ієрархія нормативно-правових актів; верховенство закона; конкретизация права; иерархия нормативно-правовых актов; украинское законодательство; supremacy of law; Ukrainian legislation; specification of law; hierarchy of legal acts