Визначення та сутність громадянського суспільства в стані системної кризи - Козьміних, А. В.; Козьминих, А. В.; Kozminih, A. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статьті констатує, що на сьогодні наше суспільство перебуває в стані системної кризи. Особливо загострюються політичні, економічні, соціальні відносини. Тому так важливо дбати і про розвиток нашої державності і про формування громадянського суспільства.
Козьміних А. В. Визначення та сутність громадянського суспільства в стані системної кризи / А. В. Козьміних // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 166-168.
Keywords: громадянське суспільство в стані системної кризи; громадянське суспільство; політична та економічна криза; гражданское общество в состоянии системного кризиса; civil society in a state of systemic crisis; гражданское общество; политический и экономический кризис; civil society; political and economic crisis