Пам’ятки права - Єленич, Світлана Іграфівна; Еленич, Светлана Играфовна; Elenych, Svitlana I.; Фідаєва, Тетяна Юріївна; Фидаева, Татьяна Юрьевна; Fidaieva, Tetiana Yu.; Мазур, Інна Степанівна; Мазур, Инна Степановна; Mazur, Inna S. (My University, 2017)
Ювілейний каталог містить бібліографічні описи вибраних рідкісних і цінних виданнь ХУІІІ-ХІХ століть: історико-правових документів, книги з юридичних наук, загальної історії. Окремим розділом представлені довідкові видання. Матеріал систематизовано за хронологічним принципом, в межах року розташований за алфавітом.
каталог рідкісних видань
Пам’ятки права: каталог рідкісних видань / уклад.: С. І. Єленич, Т. Ю. Фідаєва, І. С. Мазур ; ред. кол.: С. В. Ківалов (голова), В. В. Завальнюк, М. Р. Аракелян [та ін.] ; Національний університет «Одеська юридична академія», наукова бібліотека. — Одеса : Юридична література, 2017. — 112 с., [1] л. фронт. : фотоіл. ; 60x80 мм.
Keywords: каталог; рідкісні видання; цінні видання; Национальный университет «Одесская юридическая академия»; Научная библиотека Национального университета «Одесская юридическая академия»; каталог; редкие издания; ценные издания; Национальный университет «Одесская юридическая академия»; Научная библиотека Национального университета «Одесская юридическая академия»; catalog; rare editions; valuable editions; National University "Odessa Law Academy"; Scientific Library of the National University "Odessa Law Academy"