Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Проектування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. Харенко Дмитро Олександрович. 2. Проєктування : метод. реком. до практичних робіт для здобув. спеціальності 181 «Харчові технології» [Електронне видання] / Д. О. Харенко. Одес а: МГУ, 2024. 30 с. 3. Проєктування : метод. реком. для самостійних робіт для здобув. спеціальності 181 «Харчові технології» [Електронне видання] /Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 20 с. 4. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Проєктування» : для студентів спеціальності 181. «Харчові технології» [Електронне видання] / Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 40 с. 5. Питання до іспиту. 6. Тести. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Проектування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29276