Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. 2. Робоча програма навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. 3. Манько Д. Г. Публікація та презентація результатів наукового дослідження : презентація. 4. Манько Д. Г. Методологія та організація правничого наукового дослідження : навч.-метод. реком. для здобувачів 3-го рівня «Д-р філософії» (PhD) зі спец. 081 «Право» [Електронне видання] / Д. Манько ; Міжнар. гуман. ун-т. – Одеса : Фенікс, 2022. – 39 с. 5. Лекційні матеріали.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28516