Джерела інформації, яка має значення для правильного прийняття рішень слідчим - Марочкін, О. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито поняття і значення документів як джерела інформації, яка має значення для правильного прийняття рішень слідчим. Визначено особливості збирання, перевірки та оцінки документів як джерел доказів у кримінальних справах.
Марочкін О. І. Джерела інформації, яка має значення для правильного прийняття рішень слідчим / О. І. Марочкін // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.456-457.
Keywords: інформація; документи; джерело доказів; кримінально-процесуальне доказування; протоколи слідчих і судових дій; негласні слідчі (розшукові) дії