До сутності поняття протидії розслідуванню злочинів - Климаш, Степан; Климаш, С. М.; Klimash, Stepan M.; Klimash, S. M. (Одеса : Гельветика, 2017)
У статті розглядаються наявні визначення поняття протидії розслідуванню злочинів, сформульовані різними науковцями, з метою подальшої конкретизації актуальних проблемних питань досліджуваної категорії.

В статье рассматриваются существующие определения понятия противодействия расследованию преступлений, сформулированные различными учеными, с целью дальнейшей конкретизации актуальных проблемных вопросов исследуемой категории.

The existent decisions of concept of counteraction to investigation of crimes, set forth by different scientists, are examined in the article, with the purpose of further specification of pressing problem questions of the investigated category.
Климаш С. М. До сутності поняття протидії розслідуванню злочинів / С. М. Климаш // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 174-181.
Keywords: сучасна злочинність; протидія розслідуванню злочинів; перешкоджання вирішенню завдань кримінального провадження; криміналістично важлива інформація; современная преступность; противодействие расследованию преступлений; препятствование решению задач уголовного производства; криминалистически важная информация; modern criminality; counteraction to investigation of crimes; preventing to the decision of tasks of criminal production; important information for criminalistics; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE