Правові засади допуску до надання кваліфікованої правової допомоги в республіці Польша - Реус, К. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розкрито питання правових засад допуску до надання кваліфікованої правової допомоги в Республіці Польша. Зазначено, що система допуску до надання кваліфікованої правової допомоги в Польщі є дуже розвинутою, що гарантує якість вказаних послуг, та є однією з основних вимог для існування правової демократичної держави.
Реус К. В. Правові засади допуску до надання кваліфікованої правової допомоги в республіці Польша / К. В. Реус // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.444-447.
Keywords: Республіка Польша; правова допомога; адвокат; юридичні радники; правова демократична держава