Вербалізація лінгвокультурного концепту PERFECCION/ДОСКОНАЛІСТЬ в іспанській та українській мовах (контрастивне дослідження) - Фокша, Ю. О.; Фокша, Ю. А.; Foksha, J. A. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті досліджуються феномен ДОСКОНАЛІСТЬ і аспекти його трактування у різних областях знання. Розглядаються загальні та національно-специфічні особливості та механізми вербалізації лінгвокультурного концепту PERFECCION/ ДОСКОНАЛІСТЬ в двох неблизькоспоріднених культурах.
Фокша Ю. О. Вербалізація лінгвокультурного концепту PERFECCION/ДОСКОНАЛІСТЬ в іспанській та українській мовах (контрастивне дослідження) / Ю. О. Фокша // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1 – С. 175-179.
Keywords: вербалізація; концепт; контарастивне дослідження; PERFECCION/СОВЕРШЕНСТВО; вербализация; контастивное исследование; verbalization; concept; PERFECCION; contrastive analysis