Державна підтримка малого та середнього підприємства як складові державної підтримки суб'єктів господарювання в Україні - Осіїк, Діана Петрівна (Одеса: Фенікс, 2020)
Стаття висвітлює основні напрями державної підримки малого та середнього бізнесу та функції держави як підтримувача розвитку підприємтсва, які полягають у наданні не лише фінансової, а й інформаційної підтримки, створенні та підтриманні інституційного забезпечення та інфраструктури.
Осіїк Д. П. Державна підтримка малого та середнього підприємства як складові державної підтримки суб'єктів господарювання в Україні / Д. П. Осіїк // Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства: матеріали всеукраїнського круглого столу з навчального курсу Антимонопольне законодавство (м. Одеса, 20 січня 2020 року). / відпов. ред. С. Б. Мельник. – Одеса : Фенікс, 2020. – С. 40-44.
Keywords: малий та середній бізнес; державна підтримка малого та середнього бізнесу; фінансова підтримка малого та середнього бізнесу; підтримка розвитку підприємства; суб'єкти господарювання