Міжнародне морське право : навч.-метод. посіб. для здобу вачів вищої освіти галузі першого (бакалаврського) рівня галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 293 «Міжнародне право» - Аверочкіна, Тетяна Володимирівна; Сергєєв, Юрій Володимирович (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник містить короткий виклад лекційного матеріалу, плани та завдання до практичних занять та самостійної роботи, тести, питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 293 «Міжнародне право» з метою вивчення дисципліни «Міжнародне морське право».
Міжнародне морське право : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі першого (бакалаврського) рівня галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 293 «Міжнародне право» [Електронне видання] / [уклад.: Т. В. Аверочкіна, Ю. В. Сергєєв] ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 162 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27366
Keywords: міжнародне морське право; міжнародні угоди; морські простори; морськя діяльність; Конвенція ООН з морського права 1982 року; Торговельне мореплавство; Морські вимоги