Теорія та практика досудового розслідування в умовах протидії : навчально-методичний посібник. 2-ге видання, перероблене - Аркуша, Л. І.; Аркуша, Лариса Ігорівна; Гуртієва, Л. М.; Гуртієва, Людмила Миколаївна; Д’ячкова, М. О.; Д’ячкова, Марія Олегівна; Загородній, І. В.; Загородній, Ігор Вікторович; Мурзановська, А. В.; Мурзановська, Аліна Владиславівна; Підгородинська, А. В.; Підгородинська, Анастасія Вікторівна; et al. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник адресований аспірантам (здобувачам вищої освіти) для підготовки до занять зі спеціального курсу «Теорія та практика досудового розслідування в умовах протидії». Посібник містить тематичний план навчальної дисципліни, тематичний виклад навчальної дисципліни з матеріалами для вивчення, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, рекомендовану літературу.

The educational and methodological manual is addressed to graduate students (higher education students) to prepare for classes in the special course "Theory and practice of pre-trial investigation in conditions of opposition". The manual contains the thematic plan of the academic discipline, the thematic presentation of the academic discipline with materials for study, plans for practical lessons, tasks for independent work, questions for final control of knowledge and skills of higher education students, recommended literature.
Теорія та практика досудового розслідування в умовах протидії : навч.-метод. посібник. 2-ге вид., перероб. [Електронне видання] / Л. І. Аркуша, Л. М. Гуртієва, М. О. Д’ячкова І. В. Загородній, А. В. Мурзановська, А. В Підгородинська, О. О. Торбас; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2023. – 136 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25208
Keywords: протидія досудовому розслідуванню; суб’єкти протидії досудовому розслідуванню; подолання протидії досудовому розслідуванню; типова слідча ситуація; специфіка слідчих (розшукових) дій; opposition to pre-trial investigation; subjects of opposition to pre-trial investigation; overcoming opposition to pre-trial investigation; typical investigative situation; specifics of investigative (search) actions; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE