Підвищення кваліфікації адвоката як його професійний обов'язок - Морій, Ю. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена розкриттю питань, які пов'язані із з'ясуванням сутності професійного обов'язку адвоката підвищувати свою кваліфікацію.
Морій Ю. О. Підвищення кваліфікації адвоката як його професійний обов'язок / Ю. О. Морій // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.536-539.
Keywords: правовий статус адвоката; адвокатська діяльність; професійні обов'язки адвоката; підвищення кваліфікації адвоката; професійний рівень адвоката