Правові засоби компенсації моральної шкоди - Кантицька, Анастасія Володимирівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті розглянуто проблематику, пов'язану з компенсацією та визначенням розміру моральної шкоди при порушенні трудових прав. Проводиться аналіз нормативно-правових актів, окремих законодавчих ініціатив, чинного законодавства та судової практики.
Кантицька А. В. Правові засоби компенсації моральної шкоди / А. В. Кантицька // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 94-97.
Keywords: моральна шкода; компенсація моральної шкоди; Цивільний кодекс України; морально-психологічний стан потерпілого; порушення; трудові права; працівник