Методи впливу на електорат та їх виявлення в політичному дискурсі - Кравченко, Л. О.; Кравченко, Людмила Олександрівна; Kravchenko, L. A.; Гелбутовська, Г. О.; Гелбутовська, Ганна Олександрівна; Gelbutovskaya, A. A. (ВД "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена дослідженню сугестії в політичному дискурсі. У роботі на прикладі передвиборчої кампанії 2015 р. в м. Києві проаналізовано методи та прийоми психолінгвістичного впливу на електорат, а також комплексний підхід їх виявлення шляхом поєднання кількісного контент-аналізу, методу виявлення асоціацій та лінгвістичних методів.

The article is dedicated to the study of suggestion inpolitical discourse. In the work on the example of the 2015 pre-election campaign in Kiev, the methods and techniques of psychological influence on the electorate are analyzed. The focus is also on the complex approach of their detection by combining quantitative content analysis, the method of identifying associations and linguistic methods.
Кравченко, Л. О. Методи впливу на електорат та їх виявлення в політичному дискурсі / Л. О. Кравченко, Г. О. Гелбутовська / Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 101-105
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; психолінгвістика; сугестія; кількісний контент-аналіз; асоціація; політика; psycholinguistics; suggestion; quantitative content analysis; association; politics