Функції мас-медіа у системі політичного представництва - Воробйов, В. А. (Київ, 2019)
У статті висвітлюються питання про роль і місце засобів масової інформації у соціально-політичній структурі суспільства та умови, за яких вони можуть виконувати функції впливового чинника демократичного розвитку сучасної України.
Воробйов В. А. Функції мас-медіа у системі політичного представництва / В. А. Воробйов // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 46-51.
Keywords: засоби масової інформації; інформація; комунікативний процес; органи державної влади; громадянське суспільство; політичне представництво