Щодо маніпулювання на ринках торгівлі - Сухий, Р. М.; Сухый, P. Н.; Sukhyy, R. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті порушено актуальне питання щодо необхідності створення правових механізмів протидії маніпулюванню на ринках торгівлі, висвітлено та проаналізовано міжнародний досвід протидії таким діям, а також з'ясовано ознаки маніпулювання. Сформовано пропозиції щодо вдосконалення законодавства у сфері забезпечення фінансової безпеки держави.
Сухий Р. М. Щодо маніпулювання на ринках торгівлі / Р. М. Сухий // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 364-372.
Keywords: маніпулювання на ринках; фінансова безпека; валютний ринок; манипулирование на рынках; финансовая безопасность; валютный рынок; market manipulation; financial security; currency market