Основи цивільного судочинства : навчально-методичний посібник - Факас, Ілона Борисівна; Факас, І. Б.; Факас, Илона Борисовна; Fakas, Ilona B.; Латковський, Павло Павлович; Латковський, П. П.; Латковский, Павел Павлович; Шелудяков, Роман Сергійович; Шелудяков, Р. С.; Шелудяков, Роман Сергеевич; Sheludiakov, Roman S. (Чернівці, 2021)
У даному посібнику розкрито зміст навчальної дисципліни «Основи цивільного судочинства». Матеріал викладено на основі його розподілу на окремі складові частини, які включають: плани лекційних і семінарських занять, теми рефератів, список рекомендованої літератури для більш поглибленого вивчення матеріалу, додатки. Для студентів та викладацького складу Чернівецького юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія».

This manual reveals the content of the discipline "Fundamentals of Civil Procedure". The material is presented on the basis of its division into separate components, which include: plans of lectures and seminars, topics of abstracts, a list of recommended reading for more in-depth study of the material, appendices. For students and teaching staff of Chernivtsi Law Institute National University "Odessa Law Academy".
Основи цивільного судочинства : навчально-методичний посібник для студентів денної та заочної форми навчання / І. Б. Факас, П. П. Латковський, Р. С. Шелудяков. - Чернівці, 2021. - 115 с.
Keywords: цивільне судочинство; цивільне процесуальне право; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law::Civil procedure