Теорія і методика рекламної та PR-творчості : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спец. 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» - Грушевська, Юлія Андріївна (Одеса : Феникс, 2023)
Посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Теорія і методика рекламної та PR-творчості». Здобувачам освіти запропоновано теоретичний матеріал за кожною темою, запитання, творчі завдання, виконання яких розширить комплекс знань та вмінь щодо розробки творчих концепцій, на основі яких створюються рекламно-інформаційні повідомлення у межах комунікаційних проєктів. Посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Теорія і методика рекламної та PR-творчості : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спец. 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» [Електронне видання] / упоряд. Ю. А. Грушевська ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 53 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27646
Keywords: творчість; активізація творчого мислення; PR-творчість; засоби реклами; PR; комунікаційний проєкт; творчий бриф; бриф