Лінгво-сугестивний аналіз прагматичного тексту: емотивна кореляція - Климентова, О. В.; Климентова, Е. В.; Klymentova, O. V. (Одеса : Гельветика, 2014)
Адекватним об’єктом лінгвістичного аналізу в контексті окресленої проблеми виступають молитви. Було з'ясовано, що феномен гармонізувальної дії молитовного акту зумовлюється психо-екологічністю лінгво-сугестивного втілення молитви. Вочевидь, що механізми вербально-сугестивного впливу молитви можуть бути адаптованими до завдань інших впливових дискурсів.
Климентова О. В. Лінгво-сугестивний аналіз прагматичного тексту: емотивна кореляція / О. В. Климентова // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 90-98.
Keywords: молитва; лінгво-сугестивна техніка; мовний вплив; емотивна кореляція; прагматичний текст; лингво-суггестивная техника; языковое воздействие; емотивная корреляция; прагматический текст; prayer; lingvo-suggestive technique; linguistic influence; emotive correlation; pragmatic text