Повтор как средство художественной выразительности в творчестве Леонида Вышеславского - Абламская, Е. В.; Абламська, О. В.; Ablamska, О. V. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті розглянуто роль повторів як зображувального засобу в художніх поетичних творах, класифіковано лексичні й синтаксичні повтори у творчості відомого російськомовного поета України Леоніда Вишеславського.

In the article considered role of repetitions as a pictorial means in artistic poetic -works, classified lexical and syntactic repetitions in the works of the famous Russian-speaking poet of Ukraine Leonid Vysheslavsky.
Абламская Е. В. Повтор как средство художественной выразительности в творчестве Леонида Вышеславского / Е. В. Абламская // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 4-6.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; лексичний повтор; синтаксичний повтор; художній текст; поетичний дискурс; Леонід Вишеславський; lexical repetition; syntactic repetition; artistic text; poetic discourse; Leonid Vysheslavsky