Система засобів господарсько-правового регулювання ринку продовольчих товарів у сучасних умовах - Шигарова, Н. О.; Шигарова, Н. А.; Shigarova, N. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Визначено та проаналізовано систему засобів господарсько-правового регулювання ринку продовольчих товарів в Україні. Проведено аналіз нормативно-правового забезпечення розвитку та функціонування ринку продовольчих товарів. Визначено основні недоліки в процесі розвитку ринку продовольства в сучасних умовах на Україні.
Шигарова Н. О. Система засобів господарсько-правового регулювання ринку продовольчих товарів у сучасних умовах / Н. О. Шигарова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 321-327.
Keywords: ринок продовольчих товарів; засоби господарсько-правового регулювання; стандартизація; державні закупівлі; квотування; сертифікація; договір контрактації; державне регулювання; продовольча безпека; продовольство; рынок продовольственных товаров; средства хозяйственно-правового регулирования; стандартизация; государственные закупки; квотирование; сертификация; договор контрактации; государственное регулирование; продовольственная безопасность; продовольствие; market of food stuffs; commercial law’s adjusting; legal base; standardization; limitation; certification; contracting agreement; government control; food safety; food; public purchasing