Звільнення від кримінальної відповідальності за підкуп: інституціональні та прикладні проблеми - Березнер, В. В. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена дослідженню інституту звільнення від кримінальної відповідальності щодо осіб, які скоїли злочини невеликої тяжкості.
Березнер В. В. Звільнення від кримінальної відповідальності за підкуп: інституціональні та прикладні проблеми / В. В. Березнер // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 139-148.звільнення
Keywords: звільнення від кримінальної відповідальності; злочини невеликої тяжкості; класифікація злочинів; ступінь тяжкості злочину; зміна обстановки; строки давності