Технології психологічного консультування : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять - Цільмак, Олена Миколаївна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях надається розгорнутий план підготовки здобувачів вищої освіти до практичних занять з навчальної дисципліни «Технології психологічного консультування». У рекомендаціях за кожною темою конкретизуються завдання для самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття до практичного заняття та план практичного заняття. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Технології психологічного консультування» та викладачів закладів вищої освіти.
Цільмак О. М. Технології психологічного консультування : метод. реком. з підготовки до практич. занять / О. М. Цільмак ; кафедра психології. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 41 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29305
Keywords: Концептуальні положення реалізації психотехнологій; Основні комунікативні психотехніки; Психотехнології аналізу актуальної життєвої ситуації; Психотехнології цілепокладання; методи; вправи; техніки; подолання психологічного самосаботажу; технології самодопомоги