Криза толерантності - Вітман, Костянтин Миколайович; Витман, Константин Николаевич; Vitman, Konstantin (My University, 2011)
The reasons and context of toleration crisis are investigated taking into consideration that toleration is foundation stone of poliethnic West European society.
Вітман К. М. Криза толерантності / К. М. Вітман // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 10 / голов. ред. С. В. Ківалов ; МОНмолодьспорт України, НУ "ОЮА". – Одеса : Юрид. л-ра, 2011. – C. 261-268.
Keywords: толерантність; мігранти; міграційна політика; міжетнічна взаємодія; толерантность; мигранты; миграционная политика; межэтническое взаимодействие; tolerance; migrants