Деякі особливості фінансової діяльності органів місцевого самоврядування - Гречишникова, В. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено фінансовій діяльності органів місцевого самоврядування. Автором зроблено висновок, що розвитку всієї економічної системи України та її стабілізації можна досягти через удосконалення діяльності її складових - адміністративно-теріторіальних одиниць, які визначають систему місцевого самоврядування.
Гречишникова В. В. Деякі особливості фінансової діяльності органів місцевого самоврядування / В. В. Гречишникова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.81-83.
Keywords: управління; регулювання; фінансова діяльність; органи місцевого самоврядування; фінансова діяльність органів місцевого самоврядування